BIO FEEST- & COVERBAND VOLGENDE X BETER

De beste coverband van Nederland
Coverband Volgende X Beter met Jan Smit
Coverband Volgende X Beter

Coverband Volgende X Beter is dé allround coverband, bestaande uit jongens die hun sporen al dik verdiend hebben in de muziekwereld. De 5-mans feestband entertaint het publiek met ‘hart & ziel’ en zorgt daarmee dat elk optreden een mega succes wordt. Lees meer over de bio van coverband Volgende X Beter!

Een avond lang word je door de coverband getrakteerd op een dikke show waarin je ingepakt wordt door de verschillende bandleden. Goeie solo’s en lekkere samenzang zijn geen uitzondering, net als de medley’s van de meest geweldige nummers uit de afgelopen decennia die je ooit hebt gehoord. Het dak gaat er helemaal af en meezingen is gegarandeerd!

En dat kan ook niet anders met de historie van deze coverband. Een greep uit de indrukwekkende prestaties van Feest- & Coverband Volgende X Beter:

WE WANT MORE!

Regelmatig wordt de coverband terug gevraagd op feesten waar zij al eerder hebben opgetreden, of komen zij via mond-op-mond op vele bruiloften en andere feesten terecht. Simpelweg omdat je van de optredens van Feest- & Coverband Volgende X Beter geen genoeg krijgt!

Want voor je het weet is de avond voorbij en wil je meer…   meer van

Feest- & Coverband Volgende X Beter!


Karin Nagorka
Karin Nagorka
05:51 29 Jun 17
Super gezellige feestavond gehad.....die gasten kunnen wel een feestje bouwen....echte aanrader
Michel Zweekhorst
Michel Zweekhorst
10:28 20 Oct 16
Ik heb al veel optredens van deze band meegemaakt, en iedere keer opnieuw weten ze de zaal op zijn kop te zetten. Echt een aanrader!
Martijn van de Laar
Martijn van de Laar
07:17 05 Oct 16
Tijdens de Breakout Run hebben ze bij het start/finish terrein opgetreden om het publiek te vermaken. Leuke band!
Ernie Mussche
Ernie Mussche
20:53 03 Oct 16
De band op onze bruiloft gehad, het was 30 graden buiten en het terras was open er zat alleen niemand op het terras alles stond op de dansvloer of er om heen en is er niet meer af geweest!! Topfeest!!
Erik van den berg
Erik van den berg
16:26 03 Oct 16
Super geweldige band..hebben het dak er met onze bruiloft afgeblazen...erg genoten....12 en niet half zijn jullie weer bij ons hahaha...toppers zijn jullie en super vriendelijk en vrolijk.
Volgende beoordelingen

copyright volgende x beter