BRUILOFT

Op zoek naar jullie bruiloft muziek

Natuurlijk is het de bedoeling dat je bruiloft een feest wordt om nooit meer te vergeten! En daarbij hoort de juiste bruiloft muziek. Feest- & CoverbandVolgende X Beter zorgt hiervoor van begin tot eind. Van 50 tot 500 man of zelfs meer; ze gaan allemaal de dansvloer op met gigahits van feestband Volgende X Beter! Eventueel een super lichtshow, een speciaal nummer van jullie twee; alles is mogelijk en een volledige verzorging van jullie avond is met deze feestband een feit.

Jullie trouwdag is de dag van je leven. En zo benaderd VXB dat ook. Wij spelen op jullie bruiloft muziek die bij jullie past. Met eventueel een openingsdans en er kunnen nog een paar nummers naar keuze worden toegevoegd waarbij jullie goede herinneringen hebben. Of gewoon nummers die jullie goed vinden maar die wij niet in onze setlist hebben staan. Het is tenslotte jullie feest!

Op bruiloften spelen wij meestal een mix van diverse stijlen. Rock, disco maar ook de nederpop of meezingers worden niet vergeten. Wij werken toe naar een knallende finale en zullen de interactie opzoeken met het publiek.

Wanneer VXB niet speelt, zorgen wij tevens voor achtergrondmuziek.
Op aanvraag is het mogelijk dat wij een DJ meenemen.

KIJK HIER VOOR EEN IMPRESSIE VAN EEN VAN ONZE BRUILOFTEN!

copyright volgende x beter