Coverband Volgende X Beter grote winnaar Finale Paaspop
by on maart 20, 2011 in

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 maart 2011 vond het Open Podium plaats in Den Hout, Noord-Brabant. Tijdens dit Open Podium streden 12 bands om die ene felbegeerde podiumplaats op Paaspop Den Hout 2011. Na deze voorronden werd op zaterdagavond 19 maart de finale gehouden.

Daar kregen de 4 beste bands, waaronder coverband Volgende X Beter, nog één keer de kans om de jury te overtuigen en zich te verzekeren van die podiumplaats in het voorprogramma van onder andere Jan Smit. Omstreeks 01.00 uur werd de winnaar van de bloedstollende wedstrijd bekend gemaakt. De jongens van Volgende X Beter wonnen deze wedstrijd met een schitterend juryrapport en prachtig commentaar vanuit het publiek.
Dat het Open Podium ook dit jaar populair is bleek wel weer uit het aantal inschrijvingen. Vanuit heel Nederland gaven bands zich op en zelfs een band uit België was dit jaar van de partij. Maar Volgende X Beter mag op zondag 24 april de mensenmassa komen entertainen. Er zijn nog een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar. Kijk voor meer info opwww.paaspop.com.

copyright volgende x beter