Finalist voor de Love Awards Publieksprijs!
by on november 14, 2017 in

Update 30-11-2017:

Coverband Volgende X Beter is finalist in de Love Awards Publieksprijs!

Coverband VXB is genomineerdWe hadden het zelf niet verwacht, maar we zijn doorgedrongen tot de finale van de Love Awards. Er is nog mogelijkheid om te stemmen, dus bij deze zeggen wij… STEMMMM!! En help ons naar de overwinning, want zonder jullie zouden wij het niet kunnen.


Wegens grote belangstelling is het programma van de feestelijke Award Uitreiking opgedeeld in 2 delen.

Wanneer Coverband Volgende X beter winnaar is van de provincie in de categorie Bruiloft Live Music, of misschien wel kans maakt op de landelijk titel, kan Coverband Volgende X beter kaarten reserveren voor de Award Uitreiking op 1 februari a.s. in CitySense in Utrecht. Het programma begint om 19.15 uur en sluit vanaf 21.30 uur met een spetterende afterparty. De presentatie wordt gedaan door Kim Kötter. Meer informatie over de uitreiking.
Ondanks de huidige wisselingen van bassist, is Coverband Volgende X Beter onverwachts genomineerd voor de Love Awards Publieksprijs!

Wat is de Love Awards Publieksprijs?

Vanaf 14 november 2017 gaan gaat de organisatie op zoek naar de beste leveranciers en de leukste bruidsparen. In heel Nederland kan dan worden gestemd op de beste leveranciers uit de huwelijksbranche en de leukste bruisparen in verschillende categorieën en zij maken daarmee kans op een felbegeerde Love Award. Deze worden uitgereikt aan de winnaars per provincie en natuurlijk is er in iedere categorie een landelijke winnaar.

De verkiezing wordt op 1 februari 2018 afgesloten met een feestelijke Award Uitreiking in Utrecht waar de provincie winnaars worden gehuldigd en de landelijke winnaars bekend gemaakt.

 

 

copyright volgende x beter