Verandering Volgende X Beter
by on augustus 13, 2018 in NIEUWS


SAMENSTELLING VOLGENDE X BETER

Het valt ons niet licht, maar we gaan afscheid nemen van Marc.

Hieronder zijn eigen tekst waarin hij uitlegt hoe en waarom:

Coverband Volgende X Beter on stageBeste mensen,

Vorige week hebben Richard, Roalt en Michel bij mij thuis de nieuwe koers van de band uit de doeken gedaan. Een nieuw soort setlist met een andere structuur van nummers. Daarnaast is ook de behoefte aan een nieuwe sound ontstaan. Een nieuwe sound vraagt om een andere rolverdeling. Voor mij als tweede gitarist is er in het nieuwe concept geen rol meer beschikbaar.

Uiteraard valt mij dit zwaar. 11 jaar lang heb ik mede het gezicht bepaald van een goed lopende coverband. We hebben samen lief en leed gedeeld. Ik kende mijn positie binnen de band, mijn kwaliteiten en beperkingen. Ik had mijn eigen leadnummers verworven en de backing vocals goed ontwikkeld. Volgende X Beter is een deel van mezelf geworden. Ik zal dit allemaal erg gaan missen.

Met onze optredens en doelgroep ben ik altijd tevreden geweest. Zolang het publiek het leuk vindt, moet je blijven doen waar je goed in bent. Ik heb nooit zo de drang gehad om onderscheidend of vernieuwend te zijn. Credits kregen we door ons enthousiasme en door ons samenspel. Ik haal hier nog altijd mijn voldoening uit. Uiteindelijk is VxB voor mij altijd een hobby geweest, maar wel een hele bijzondere!

Ik val nu in een creatief gat, en weet momenteel even niet wat ik moet doen. Ik zal muziek blijven maken, maar op een andere manier. Dat ik terug het podium op kom staat vast, maar op welke manier zal de toekomst uitwijzen.

Ik wil iedereen bedanken voor jaren support en vertrouwen in ons als band.

Houdoe en bedankt!

Marc

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright Volgende X Beter 2020
WhatsApp chat